5 plater gelatin

3 egg

1 ss Natreen flytende (eller 3 ss søtningsstoff)

1 kremfløte

1 ss Natreen flytende (eller 2 ss søtningsstoff)

2 ss kakao

Legg gelatinplatene til bløt i kaldt vann. Sett frem to boller, den ene bør være litt stor. I den minste har du i 3 egg og 1 ss Natreen. I den andre har du i 2 ss kakao, kremfløten og så 1 ss Natreen. Pisk så kremen stiv. (Det er lurt å ha forskjellige visper til dette bruket eller vask dem godt i mellom.) Så klemmer du vann ut av gelatinplatene og legger dem i en liten bolle. Smelt dem i  LITT kokende vann og la stå mens du visper tykk eggedosis. Helle gelatinen oppi eggedosisen mens du visper helt på slutten.  Hell så eggedosisen over kremen og visp sammen på lav hastighet. Hell over på porsjonsskåler.  Jeg får 8 stk av denne porsjonen og vi regner ca 1 – 1 ½ karb på hver.  NYT!

Search
Archives